Tort Charlotte

Medie
Medie
Multă

Preparare

Un bol de sticlă se căptuşeşte etanş cu folie alimentară. Foile de gelatină se pun la înmuiat în apă rece. Pentru cremă, se amestecă brânza de vaci cu iaurt şi zahăr pudră. Se adaugă zmeură şi se face pastă. Între timp, se taie felii rulada de pişcoturi pregătită dinainte şi cu aceste felii se tapetează bolul căptuşit cu folie. Foile de gelatină se storc şi se pun la încăzit în puţină apă, ca să se topească. Se adaugă la crema cu zmeură împreună cu frişca bătută spumă. Crema se transferă în bolul tapetat cu rulada de pişcoturi, la suprafaţă se mai pune un strat de pişcoturi. Se acoperă cu folie, se apasă cu o farfurie şi se pune în frigider pentru o noapte. Se răstoarnă bolul şi se scoate tortul, se serveşte cu fructe proaspete.

Fotograf: Katalin Sándor

înapoi la listă