Emisiune asociată:

Un Ochi Pe Faţă Şi Unul Pe Dos
1. sezon 14. parte
Preparare
Ouăle se separă, albuşul se bate spumă, gălbenuşurile se freacă cu zahăr. La gălbenuşurile frecate cu zahăr se adaugă ciocolata topită cu unt. Se încorporează cu mişcări uşoare spuma de albuşuri bătută tare. Se trece printr-o sită şi se adaugă făina amestecată cu pudră de cacao. Se amestecă şi se transferă într-o formă căptuşită cu hârtie de copt, apoi se pune în cuptor. Se bate spumă 400 ml de frişcă lichidă. La orezul cu lapte se adaugă zmeura proaspătă, se rade deasupra coajă de lămâie şi de portocale, se încorporează frişca bătută şi gelatina. Orezul cu lapte se pune peste blatul de pişcoturi copt şi se pune la frigider. După răcire, se ornează cu piersici şi cu zmeură, se înveleşte cu gelifiant pentru tort.
Fotograf: Katalin Sándor