Tort Red Velvet

Medie
Medie
Multă

Preparare

Untul se freacă cu zahăr. Se adaugă aromă de vanilie, ouă, se amestecă, apoi se adaugă colorant alimentar, oţet, zară şi pudră de cacao. Se trece printr-o sită făina amestecată cu praf de copt şi se adaugă la compoziţie. Se amestecă până se dizolvă cocoloaşele şi se toarnă într-o formă căptuşită cu hârtie de copt. Se pune la cuptor la 190 de grade timp de 10 minute, apoi se reduce temperatura şi se lasă la copt la 175 de grade, timp de 30-40 de minute. Între timp, se amestecă ingredientele pentru cremă: ciocolata albă topită se amestecă cu mascarpone şi cu zahăr pudră. Când blatul de pişcoturi şi crema s-au răcit, se întinde crema pe suprafaţa blatului. Se ornează cu fulgi de ciocolată albă.

Fotograf: Katalin Sándor

înapoi la listă