Variații de pește prăjit

Preparare

Umplem păstrăvii curățați cu pătrunjel verde tocat și cu usturoi feliat, punem sare și piper și după ce îi trecem prin făină, îi prăjim în puțin ulei. Fileul de crap îl tăiem cubulețe pe care le trecem prin făina amestecată cu boia de ardei, sare, piper și pesmet. Le prăjim în mult ulei până devin crocante. Feliem aproximativ 4 cepe, le presărăm cu făina condimentată și le prăjim. Fileul de crap rămas îl tăiem în fâșii de două degete pe care le crestăm. Le sărăm și le prăjim în puțin ulei. În untura rămasă prăjim cele trei cepe rămase feliate și le presărăm cu puțină boia de ardei. Adăugăm fâșiile de ardei. Sărăm și după câteva minute adăugăm și roșiile feliate. Le amestecăm și le servim împreună cu crapul prăjit.

înapoi la listă