Să Gătim Cu Jakubiak

Bucătarul pasionat al emisiunii prepară mâncăruri noi cu arome necunoscute din specialităţi binecunoscute ale bucătăriei poloneze.

Tomek Jakubiak, bucătarul-şef şi autorul de blog gastronomic de succes prezintă specialităţile gastronomice ale ţării sale începând de la recoltarea lor şi până la prelucrarea acestora. El porneşte pe urma unor ingrediente uitate de mult şi a unor noutăţi culinare, ajungând în diferite părţi ale Poloniei unde descoperă modul de preparare a numeroase alimente, cum ar fi brânzeturile, carnea, fructele, legumele şi condimentele.
Specialităţile din această regiune constituie doar punctul de plecare în şirul lung al compoziţiilor culinare noi: în această emisiune, Tomek prezintă telespectatorilor prepararea diferitelor supe, feluri principale şi deserturi. Descoperiţi trucurile prin care alimentele obişnuite sunt transformate în bucate speciale, creativitatea culinară neavând limite.

înapoi la listă