Tom Kerridge: Ospăţ American

Câteva dintre cele mai cunoscute mâncăruri din lume provin din Statele Unite.

Câteva dintre cele mai cunoscute mâncăruri din lume provin din Statele Unite. Dar oare ce altceva ne vine în minte despre bucătăria americană, în afară de popcorn, burger și hot dog?
În acest serial de 10 episoade, maestrul bucătar Tom Kerridge călătorește în întreaga Americă pentru a descoperi secretele gastronomice ale țării. Emisiunea în care vom găsi gustoasele clătite și sirop de arțar din Vermont și taco cu carne din Tucson ne prezintă aventurile culinare ale lui Tom, în care descoperă cele mai bune rețete și gusturi ale Statelor Unite.
Cu ajutorul bucătarilor locali și autohtoni, în fiecare episod Tom are ocazia de a degusta bucate divine. De la vedetele bucătăriei street food la proprietarii unor restaurante din cele mai înalte categorii, Tom dezvăluie telespectatorilor povești personale captivante. În fiecare episod, Tom se retrage în bucătăria sa ca să combine informațiile noi cu experiența de două decenii dobândită în cele mai bune bucătării din Marea Britanie, creând mâncăruri apetisante pe care le putem încerca și noi acasă.

înapoi la listă

Setări cookie