Musaca De Năut Cu Spanac

Medie
Ieftin
Scăzut

Preparare

Încălzim cuptorul la 190 de grade. Fierbem orezul al dente în 10 minute în apă sărată, care clocoteşte. Încălzim ulei într-o tigaie, călim ceapa şi usturoiul tocat mărunt, adăugăm spanacul şi o încălzim, până când scade. Amestecăm într-un vas orezul şi năutul cu spanacul – turnăm totul din tigaie în vas. Într-un alt vas batem ouăle, le amestecăm cu brânza şi le condimentăm cu sucul şi coaja rasă de lămâie şi cu jumătate din parmezanul ras. Amestecăm totul şi le întindem într-o tavă termorezistentă, unsă cu ulei de măsline. Amestecăm restul de parmezan cu pesmetul, apoi le presărăm peste amestecul din tavă. Stropim totul cu un pic de ulei de măsline şi coacem 30-40 de minute.

înapoi la listă