Cheesecake Brownie

Ușor
Medie
Multă

Preparare

Încălzim cuptorul la 180 de grade. Căptuşim forma de copt cu hârtie de copt (dacă nu e antiaderentă). Topim ciocolata şi untul deasupra unei băi de aburi. Dacă s-au topit, le luăm de pe aburi şi amestecăm cu un tel zahărul şi ouăle. După aceasta, amestecăm şi făina, cacaua, sarea şi vanilia, apoi turnăm aluatul în forma de copt pregătită. Într-un alt vas, amestecăm crema de brânză cu gălbenuşul, zahărul, vanilia şi un pic de făină. Ungem cu crema aluatul de ciocolată şi o stropim cu ciocolată topită, pe care o modelăm în forme marmorate cu un cuţit. Punem aluatul în cuptorul preîncălzit şi îl coacem timp de 35-40 de minute, până când mijlocul se mai mişcă, dacă scuturăm forma de copt. Înainte de feliere, o lăsăm să se răcească.

înapoi la listă