File De Pulpă De Rață Cu Pătrunjel, Ceapă Verde Și Vinegretă De Vin Roșu

Medie
Medie

Preparare

Dezosăm pulpa de raţă şi o presărăm cu sare, piper şi făină. O prăjim într-o tigaie mare, cu pielea în jos, ca să se topească grăsimea. O prăjim şi pe cealaltă parte. O aşezăm pe o farfurie şi călim pătrunjelul în aceeaşi tigaie, în untura de raţă. Punem înapoi pulpa, completăm cu vin roşu şi o fierbem înăbuşit, până când se evaporă 1/3 din vin. Adăugăm oţetul din vin, supa de bază, sare şi piper, apoi o acoperim şi o prăjim la 160 de grade, timp de 90 de minute. Cu 10 minute înainte de finalul prăjirii, adăugăm ceapa verde tăiată mărunt.

înapoi la listă