Mămăligă Prăjită La Grătar Cu Dovlecei, Roşii Cherry Şi Spanac Tânăr

Ușor
Medie
Medie

Preparare

Se prepară mămăligă după instrucţiuni. Se adaugă unt, parmezan, ulei de măsline, sare, piper şi usturoi. Se transferă într-o tavă unsă cu unt şi presărată cu mălai. Se aranjează suprafaţa şi se pune la copt pentru 30 de minute. Mămăliga răcită se taie bucăţi şi acestea se pun la prăjit într-o tigaie pentru grătar uscată. Între timp, se pun la prăjit în tigaie dovleceii, roşiile cherry şi spanacul tânăr. Se pune ulei de măsline în tigaia încinsă şi se prăjeşte usturoiul, apoi se adaugă dovleceii tăiaţi bucăţi şi roşiile cherry tăiate în două. La sfârşit, se adaugă spanacul tânăr, se amestecă un minut, până scade, se adaugă mozzarella tăiată bucăţi mici şi se serveşte cu mămăligă.

Fotograf: Katalin Sándor

înapoi la listă