Melci Cu Ajvar, Ruladă Cu Pesto, Triunghiuri Cu Cârnaţi, Sărăţele

Ușor
Ieftin
Multă

Preparare

Făina se amestecă cu sare şi cu margarină. Se adaugă brânză rasă, oţet şi apă. Se frământă, se împachetează într-o folie alimentară şi se pune la odihnit pentru două ore. Pe un blat de lemn presărat cu făină, se întinde la grosimea de un deget. Se unge cu ouă, se presară cu brânză, apoi se face fâşii. Se pun la copt la 200 de grade, timp de 30-40 de minute.

Aluatul lăsat la odihnit se întinde subţire, se unge cu ajvar şi se presară cu brânză. Se rulează şi se fac felii. Se pun la copt la 200 de grade, timp de 30 de minute. Aluatul poate fi umplut şi cu cremă de cârnaţi, se poate pune deasupra parmezan şi sos pesto.

Fotograf: Katalin Sándor

înapoi la listă