Piept De Pui La Tavă Şi Orez Cu Conopidă

Ușor
Medie
Scăzut

Preparare

Tăiem pieptul de pui în două şi îl condimentăm cu sare, piper şi amestecul de condimente. Începem să le prăjim în amestecul de unt şi ulei de măsline fierbinte, întorcându-le la fiecare 30 de secunde, până când se formează o crustă, în timp ce interiorul încă nu e gata (pentru asta, trebuie prăjite câte 2 minute pe fiecare parte). Punem puiul cu tavă în cuptor, la 130 de grade, pentru 15-20 de minute. Desfacem conopida pe bucăţi şi o tocăm mărunt cu robotul de bucătărie. Punem chimionul şi boabele de muştar într-o tigaie uscată şi le încălzim, până când încep să miroasă. Adăugăm untul, lăsăm să se topească şi să devină maro. Adăugăm migdalele, le lăsăm, să se prăjească, apoi urmează conopida tocată mărunt. Adăugăm sare şi o înăbuşim, amestecând des, apoi o prăjim. O condimentăm cu piper proaspăt măcinat şi adăugăm şi stafidele.

înapoi la listă

Setări cookie