Prăjitură Amestecată De Afine Cu Migdale

Ușor
Ieftin
Multă

Preparare

Preîncălzim cuptorul la 190 de grade. Ungem cu unt şi dăm cu făină o formă de copt de 20×30. Fărâmiţăm sau tocâm cu robotul de bucătărie toate ingredientele necesare pentru firimitură. pentru aluat amestecăm într-un vas mediu făina, praful de copt şi sarea. Amestecăm cu robotul untul, zahărul şi coaja rasă de lămâie, până când obţinem un amestec cremos. Adăugăm ouăle şi extractul de vanilie. Adăugăm ingredientele solide la amestecul cu unt în trei tranşe. Adăugăm şi amestecăm cu grijă cu o spatulă afinele şi migdalele tocate un pic. Punem cu lingura amestecul în forma de copt pregătită şi fărâmiţăm deasupra firimiturile. Coacem prăjitura timp de 40 de minute în cuptorul preîncălzit la 190 de grade. Facem un test cu cuţitul , apoi scoatem prăjitura din cuptor şi o lăsăm, să se răcească un pic.

înapoi la listă