TV Paprika Logo

Pui Cu Rozmarin, Paprika, Ceapă Și Salată De Cartofi

Medie
Medie

Preparare

Îndepărtați pielea de pe pui. Presărați peste piele rozmarinul, pudra de paprika iute și cea afumată. Așezați pielea pe o tigaie (tip grill) încinsă. Când aceasta capătă o culoare aurie introduceți-o în cuptor (180 C). Puneți bacon în mijlocul a două tăvi de cuptor acoperite cu foi de copt. Curățați și tăiați cartofii cubulețe. Puneți cubulețele la fiert în apă cu sare. Nu lăsați mult la fiert. Tăiați ceapa roșie. Scurgeți cartofii și sotați în ulei de măsline. Tăiați mărunt usturoiul. Prăjiți ceapa în ulei de măsline şi oțet din vin roșu. Adăugați usturoiul. Amestecați şi luați de pe foc după 3 minute. Uscați cartofii într-un prosop de bucătărie. Adăugați cartofii în amestecul de ceapă. Pe marginea farfuriei așezați cartofii, puiul în mijloc și baconul deasupra. Presărați ulei de măsline și rozmarin.

înapoi la listă