Pulpe De Pui Şi Cartofi, Prăjiţi În Tavă

Ușor
Medie
Scăzut

Preparare

Presărăm pulpele de pui cu sare şi piper, le punem într-o tavă termorezistentă, aşezăm în jurul lor cartofii tăiaţi în bucăţi subţiri, sărăm şi le stropim cu ulei de măsline. Punem între carne şi cartofi căţeii de usturoi, frunzele de dafin şi feliile de lămâie bine spălate în prealabil. Presărăm peste toate mazărea verde, turnăm un pic de apă şi punem deasupra bucăţi de unt. Acoperim totul cu folie de aluminiu unsă cu ulei şi punem tava în cuptorul preîncălzit la 190 de grade, timp de o oră. Când carnea şi cartofii s-au înmuiat, scoatem folia, mărim focul şi le mai prăjim timp de 5-7 minute, până când devin rumene

înapoi la listă