Preparare
Purcelușul se montează pe rotisor; trebuie fixat cât mai deschis. Fixați-i coloana vertebrală cât mai aproape de axul rotisorului (deoarece prin coacere se poate strânge). Se înfige sârmă într-o parte a coloanei vertebrale și în cealaltă, undeva la mijlocul său. Trageți și strângeți bine. Pe urmă, tot cu sârmă, fixați-i și picioarele. Ungeți-l cu puțin ulei de măsline. După ce l-ați dat cu ulei de măsline, așezați-l pe rotisor. Odată ce ați pornit rotisorul, ocupați-vă de sos. Organele purcelușului tocate în prealabil se vor prăji în puțin ulei de măsline. Adăugați un praf de sare și câțiva căței de usturoi cu tot cu coajă, dar nu înainte de a-i zdrobi puțin. Într-un castron puneți restul de ingrediente: multă sare, piper boabe zdrobit, boia de ardei iute, boia de ardei dulce. Adăugați și câteva frunze de salvie, rozmarin și dafin, din care veți face și pensula cu care veți stropi purcelușul. Și la urmă, bere, aproximativ un litru. Pensula o faceți din crenguțe de dafin, salvie și rozmarin, după care amestecați sosul. Înainte de a-l unge, crestați puțin carnea. Timp de câteva ore, purcelușul se va frige și va fi uns cu sosul special. Odată așezat pe platou, îi puteți pune un porumb fiert în gură, în loc de tradiționalul măr, feliuțe de lămâie în colți, iar ca ornament, o roșie tăiată felii, alături de niște felii de lămâie.