Ruladă De Piept De Pui Cu Sos De Muştar Şi Cartofi Fierţi

Ușor
Medie

Preparare

Bucăţile de piept de pui se taie felii mari, se adaugă sare şi piper, se freacă cu muştar, apoi se aşază felii de slănină peste, câteva linguri de omletă (cu sare şi piper) şi se presară cu ceapă verde tăiată rondele. Se rulează cu mare atenţie, se leagă cu aţă sau se înfige câte un ac pentru a le ţine împreună. Ruladele se aşază într-o formă pentru copt dată cu unt, se presară cu apă, se adaugă unt şi se lasă la copt la 200 de grade Celsius, timp de aproximativ 30 de minute. Ruladele făcute se scot din cuptor şi se pun la loc călduros. În formă se pun două linguri de muştar şi se toarnă 200 ml de zeamă de carne. Se lasă la fiert şi, dacă e necesar, se poate îngroşa. Se servesc cu cartofi fierţi şi cu frunze de pătrunjel.

Fotograf: Katalin Sándor

înapoi la listă