Emisiune asociată:
In Brutarie, La Paprika
1. sezon 13. parte
Preparare
Pentru început, pregătim crema de brânză. Amestecăm crema de brânză cumpărată din magazin cu o lingură de muştar cu seminţe, sare, piper şi usturoi după gust. Amestecăm, apoi lăsăm compoziția deoparte. Încălzim o tigaie în care punem puţin ulei de măsline şi o bucată de unt, apoi prăjim carnea de vită curăţată. În funcţie de grosimea feliei de carne şi după gustul fiecăruia, prăjim carnea câte 2 minute pe fiecare parte. Când e aproape gata, punem în tigaie o bucată de unt, un căţel de usturoi şi o crenguţă de rozmarin. Stropim de câteva ori carnea cu untul condimentat, apoi o scoatem din tigaie şi o lăsăm să se odihnească 5-8 minute. Tăiem bagheta proaspătă în două, o ungem din belșug cu cremă de brânză şi muştar, apoi punem deasupra roşii şi salată verde sau, în cazul nostru, baby spanac. Feliem carnea şi o punem pe baghetă. La servire, tăiem bagheta în două.