Sendviș Frittata

Ușor
Ieftin
Medie

Preparare

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade. Feliem cârnaţii şi tăiem legumele în bucăţi mai mari, apoi le călim într-o tigaie, cu puţin ulei. Între timp, batem uşor ouăle şi le amestecăm cu lapte, adăugăm sare şi piper, apoi le turnăm peste legume. Începem să le prăjim la foc mediu, până când partea de jos se întăreşte. Nu se amestecă ! Fărâmiţăm brânza feta şi o presărăm cu verdeţurile tocate peste omletă, apoi punem tigaia în cuptor şi continuăm s-o coacem, până când îşi dublează volumul, dar mijlocul rămâne încă moale. Asta va dura circa 8-10 minute. Între timp, spălăm frunzele de salată şi le amestecăm într-o farfurie cu oţet balsamic şi ulei de măsline. Prăjim un pic feliile de pâine. Când frittata e gata, o feliem şi punem câte o bucată pe feliile de pâine, punem peste ele salată, apoi acoperim totul cu o altă felie de pâine. Apăsăm uşor totul.

înapoi la listă