Emisiune asociată:

Rețete Din Toată Lumea
1. sezon 7. parte
Preparare
Carnea tăiată cubuleţe se prăjeşte în ulei fierbinte, se adaugă ceapa albă mărunţită şi usturoiul. Se adaugă sare, nucşoară, oregano şi piper. Se adaugă puţin sos de soia şi apă şi se lasă la fiert. Se pune deoparte, pentru răcire. Pentru sosul de roşii, se caramelizează zahăr în puţin ulei, se adaugă pasta de roşii, sos de soia şi usturoiul pisat. Se presară cu sare şi piper, se adaugă zeama de carne şi se condimentează cu zeamă de lămâie. Se lasă să scadă. Din aluatul cu unt, se taie cercuri, se introduc în forme pentru sufleu unse cu ulei, se introduce tocana de vită şi se acoperă cu aluat. Se unge cu ouă şi se pune în cuptor la 160 de grade, timp de 30-40 de minute.
Fotograf Katalin Sándor