Emisiune asociată:
Cum Să-Ţi Hrăneşti Familia
1. sezon 17. parte
Preparare
Tăiem pieptul de pui în felii uniforme şi le batem un pic, pentru ca fiecare să aibă cca. 1 cm grosime. Le asezonăm pe ambele părţi cu sare şi piper. Încălzim ulei într-o tigaie şi le prăjim pe ambele feţe, timp de 4-6 minute. Tăiem roşiile şi mozzarella în felii egale. Facem un turn din ingrediente. Jos, o felie de carne, peste care, în funcţie de mărimea feliei de carne, punem 1-2 felii de mozarella, apoi 1-2 frunze de busuioc şi 1-2 felii de roşii. După asta, urmează o altă felie de carne. Deasupra punem o bucată de brânză, o frunză de busuioc şi o felie de roşie. Prindem turnurile cu o scobitoare. Spălăm cartofii, îi punem într-un vas cu apă rece şi îi fierbem până când sunt gata pe jumătate. Încălzim uleiul de măsline într-o tigaie, apoi adăugăm cartofii şi îi presăm puţin, ca să se rupă un pic. Îi prăjim câte 3 minute pe ambele părţi, până se rumenesc. Înainte de servire, presărăm peste ei sare de mare gemă.