Turn Caprese De Piept De Pui Cu Cartofi La Tigaie

Medie
Medie
Medie

Preparare

Tăiem pieptul de pui în felii uniforme şi le batem un pic, pentru ca fiecare să aibă cca. 1 cm grosime. Le asezonăm pe ambele părţi cu sare şi piper. Încălzim ulei într-o tigaie şi le prăjim pe ambele feţe, timp de 4-6 minute. Tăiem roşiile şi mozzarella în felii egale. Facem un turn din ingrediente. Jos, o felie de carne, peste care, în funcţie de mărimea feliei de carne, punem 1-2 felii de mozarella, apoi 1-2 frunze de busuioc şi 1-2 felii de roşii. După asta, urmează o altă felie de carne. Deasupra punem o bucată de brânză, o frunză de busuioc şi o felie de roşie. Prindem turnurile cu o scobitoare. Spălăm cartofii, îi punem într-un vas cu apă rece şi îi fierbem până când sunt gata pe jumătate. Încălzim uleiul de măsline într-o tigaie, apoi adăugăm cartofii şi îi presăm puţin, ca să se rupă un pic. Îi prăjim câte 3 minute pe ambele părţi, până se rumenesc. Înainte de servire, presărăm peste ei sare de mare gemă.

înapoi la listă