CUBURI DE CARNE DE PORC CU CHIMEN, OREZ COPT

Preparare

Mod de preparare:
Tăiem ceapa în bucăți mici și o prăjim. Spata de porc o tăiem în bucăți, dăm cu sare, piper și prăjim cu ceapa până se împuținează carnea. Apoi adăugăm chimenul măcinat, turnăm bulionul și lăsăm la fiert să se înmoaie.

Când e moale carnea, îngroșăm sosul cu făina amestecată cu apă. Dacă este nevoie, adăugăm sare și piper. Servim cel mai bine cu orez, dar se poate și cu paste sau pâine făcută la aburi.

OREZ COPT ÎN CUPTOR

Mod de preparare:
Orezul îl spălăm într-un vas. Adăugăm apă, ulei și sare. Acoperim cu un capac și coacem în cuptorul preîncălzit la 200 °C cca 30-35 de minute.

înapoi la listă