Emisiune asociată:
Grătar Urban
1. sezon 2. parte
Preparare
Coastele se pregătesc întregi într-o afumătoare, după ce au fost frecate în prealabil cu amestecul de condimente. Când miezul atinge 75 de grade, se învelesc cu o hârtie de copt.
Chifteluţele se prăjesc într-o tigaie, în care se va prăji şi varza acră, precum şi ceapa tăiată rondele (ca la un mic dejun englezesc). Se prepară două ouă ochiuri. Chiflele se ung cu unt, se pun la prăjit cu partea tăiată în jos.
Se prepară sendvişul: ochiuri, chifteluţe, varză, carnea de pe coaste tăiată fâşii, apoi iarăşi ochiuri. Se pune partea superioară a chiflei, se înfige un beţişor în mijloc, în aşa fel încât să curgă gălbenuşul din ochiuri. Gălbenuşul va curge în interiorul sendvişului.