Preparare
Mușchiul de vită se leagă cu o sfoară, apoi se taie gen flutură. Se pune la prăjit într-o tigaie non stick, în ulei de măsline încins, cât să capete o crustă maronie. Se scoate de pe foc și unde s-a făcut incizia fluture se umple cu jumătate din cantitatea de unt care a fost frecată în prealabil cu rozmarin, pătrunjel, cimbru, oregano, toate tocate foarte mărunt.
Mușchiul se pune la cuptor la 210 grade celsius, timp de 20 de minute. În tot timpul acesta, într-o tigaie se pun la prăjit ceapa tocată și ciupercile tăiate mari. După ce s-au călit, se sting cu vin și supa de vită. Se adaugă sare și piper și se lasă la scăzut până la jumătate. Apoi se adaugă smântâna amestecânduse în continu, se mai lasă două trei minute după care se separă sosul de ciuperci și ceapă. Sosul se pune din nou pe foc mic și se lasă la scăzut până se obține un sos gros, consistent. Ciupercile și ceapa se dau prin blender până se obține un piure fin și omogen.
În farfurie se pune mai întâi piureul de ciuperci, apoi carnea, deasupra acestuia se pune sosul gros de ciuperci și cealaltă jumătate din untul frecat cu ierburi aromatice.