Preparare
Mușchiul de vită tăiat cubulețe se pune într-un baiț de oțet balsamic, miere, condimente unde se ține măcar 20 de minute, jumătate de oră, timp în care scobiți dovleacul. Adăugați peste mușchi sare, piper, usturoi și miere, dacă doriți. După ce ați scobit dovleacul și au trecut cele 20-30 de minute, scoateți carnea și puneți-o la încins în tigaie unde adăugați și grăsimea de pasăre. Adăugați semințe de coriandru. Pe urmă îl puneți în dovleac. În aceeași tigaie coaceți felii groase de roșii și ceapă și alte legume, după preferință. Odată coapte puneți-le în dovleac. Peste adăugați smântână de gătit, vin, semințe de coriandru, de chimen, sare, 2 frunze de dafin. Adăugați și miere și dacă preferați pătrunjel. Dovleacul așezat în tavă va sta minim 2 ore la temperatură medie. La sfârșit îl puteți pregăti ca pentru Halloween sau puteți pur și simplu să-l tăiați felii.