O Interpretare A Puiului Kiev Cu Garnitura De Linte

Ușor
Medie

Preparare

În 300 ml de apă se pune la fiert linta cca 200 g, care a fost înmuiată cca 2 ore înainte. Când apa s-a evaporat se adaugă 30 g ulei de măsline, sare, piper şi se căleşte încă 2 min, se ia de pe foc şi se adaugă zeama de la o jumătate de lămâie.

400 g de piept de pui se porţionează cât să se obţină foiţă de carne, carne care se pot rula uşor. Pe el se va pune unt cca 200 g pentru toată cantitatea care a fost frecat cu o lingură de busuioc verde, una de cimbru, una de flori de levănţică, una de mentă şi una de frunze de rozmarin, toate tocate foarte mărunt. Se rulează şi apoi toate acestea rulouri se aşează pe o tavă pe care s-a pus hârtie de copt, se acoperă cu folie de aluminiu şi se pune la cuptor pentru 20 min la 180 de grade C.

În farfurie se pune mai înainte garnitura de linte şi apoi rulourile de pui.

înapoi la listă