Piept De Vită La Grătar Cu Mămăligă Și Fasole

Medie
Medie

Preparare

Tăiem carnea în două. Punem verdeţurile în ulei (cel mai bine, peste noapte). Prăjim pe grătar carnea pe fiecare parte timp de 3 minute, apoi o lăsăm într-un loc cald, să se odihnească. Turnăm în tigaie oţetul balsamic şi puţină supă de bază, apoi le fierbem. Turnăm ulei într-o cratiță mică şi adăugăm usturoiul tocat fin. Completăm cu supă de bază şi smântână dulce, apoi lăsăm să fiarbă. Adăugăm mălaiul, amestecând încontinuu, şi fierbem totul timp de 4 minute. La final, adăugăm untul şi parmezanul, le amestecăm, apoi le sărăm. Tăiem dovlecelul în felii pe care le frecăm cu ulei de măsline, apoi le prăjim rapid pe ambele feţe şi le sărăm.

înapoi la listă