Ragut De Vită Cu Piure De Cartofi Rumenit

Medie
Medie

Preparare

Călim legumele şi ceapa în ulei de măsline, într-o oală sub presiune. Adăugăm usturoiul şi rozmarinul, apoi carnea asezonată cu sare şi piper. Le presărăm cu făină, le prăjim un pic, apoi adăugăm roşiile. Le fierbem câteva minute, amestecând continuu. Completăm cu vin, asezonăm cu sare şi piper, apoi le fierbem înăbuşit până se inmoaie. Sfărâmăm cu o furculiţă carnea şi o fierbem până când are consistenţa dorită. O condimentăm. Amestecăm piureul de cartofi cu smântână dulce caldă şi caşcaval, iar la final adăugăm şi gălbenuşurile. Punem carnea într-o tavă de copt, apoi aşezăm peste ea un strat de piure de cartofi. O coacem în cuptorul încălzit la 200 de grade, până când devin aurie.

înapoi la listă